Producator: Avril
Sectiune: Produse Cosmetice
Categorie: Ingrijirea fetei
Subcategorie: Serumuri
Cod produs: 122573
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Pentru o pielea catifelata, neteda si luminoasa foloseste zilnic serul cu cafeina de la Avril. Hidrateaza, netezeste ridurile si liniile fine, previne imbatranirea pielii.
Ser bio cu cafeina pentru ten Avril, 30ml Serul facial Avril hidrateaza, descongestioneaza, reduce pungile de sub ochi si cearcanele, confera pielii luminozitate, are efect antiage asupra pielii din jurul ochilor. Intra repede in piele, nu lasa pelicula grasa.
Serul facial Avril contine: cafeina si alge care reduc cearcanele extract de hrisca - reduce pungile de sub ochi extract din floare de lavanda si riboza - atenueaza ridurile si imbunatateste elasticitatea pielii aloe vera - aliat de nadejde pentru o piele catifelata si luminoasa. Asigura pielii vitaminele si mineralele de care aceasta are nevoie. Produs VEGAN, certificat bio de ECOCERT.
Produs in Franta. Utilizare: se aplica o mica cantitate pe pielea curata si se maseaza pana cand intra in piele. Peste se poate aplica o crema de fata Avril.
Ingrediente: aqua (water), diglycerin, polyglyceryl-4 caprate, galactoarabinan, glycerin, caprylic/capric triglyceride, xanthan gum, aloe barbadensis leaf juice powder*, glyceryl caprylate, glyceryl undecylenate, sclerotium gum, sweet almond oil, polyglyceryl-6-esters, lysolecithin, ribose, sodium citrate, hydrogenated vegetable oil, pullulan, caffeine, coffea arabica (coffee) seed extract, chlorella vulgaris extract, polygonum fagopyrum (buckweat) seed extract, lavandula stoechas extract, levulinic acid, p-anisic acid, sodium levulinate, potassium hydroxide, parfum (fragrance), tocopherol, lecithin. * ingrediente bio 100% ingrediente de origine naturala 68% ingrediente bio
Cantitate: 30 ml.
Brand: Avril
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.