Producator: Farmona
Sectiune: Produse Cosmetice
Categorie: Ingrijirea parului
Subcategorie: Tratamente pentru par
Cod produs: 128866
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Tratament cu Proteine si Extract de Chihlimbar pentru Par Deteriorat - Farmona Jantar Protein Treatment with Amber Extract for Damaged Hair, 17ml + 13ml + 3ml: tratament intensiv in 3 etape, cu o formula bogata in ingrediente naturale active, special conceputa pentru ingrijirea si revitalizarea parului deteriorat. Extractul de chihlimbar fortifica fibra capilara, o hraneste si o protejeaza impotriva agresiunii factorilor externi, proteinele de grau ajuta la regenerarea parului si la restabilirea aspectului sanatos si plin de viata al acestuia, iar keratina reface structura firelor deteriorate, prevenind despicarea varfurilor. In plus, proteinele de matase si uleiul de orez confera un plus de hidratare si stralucire, netezeste si imbunatateste elasticitatea firului, luptand in acelasi timp impotriva efectului de electrizare. Nu contine uleiuri minerale, alcool etilic sau coloranti. Pachetul contine: 1 plic masca cu proteine (17 ml), 1 plic sampon regenerant (13 ml), 1 plic ser emolient (3 ml), 1 casca din folie de plastic.
Ingrediente: proteine de grau si matase, extract de chihlimbar, keratina, ulei de orez
Aplicare: pasul 1: se aplica masca cu proteine pe toata lungimea parului umed sau uscat, se acopera capul cu casca din folie si se lasa sa actioneze 20 minute, dupa care se clateste. Pasul 2: se aplica pe parul umed continutul plicului cu sampon regenerant, se maseaza usor pana la formarea spumei, apoi se clateste. Pasul 3: se usuca parul in prosop, apoi se aplica serul emolient, pieptanand parul pentru a-l distribui uniform. Nu se clateste.
Tip par: Degradat.
Beneficiu: Regenerare, Hidratare, Nutritiv.
Cantitate: 33 ml.
Brand: Farmona
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.