Producator: Radico
Sectiune: Produse Cosmetice
Categorie: Ingrijirea parului
Subcategorie: Tratamente pentru par
Cod produs: 13827
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Radico Tratament de par Pudra ecologica 100% (Amesterc de Amla, Ritha, Shikakai)
Curatare si ingrijire a parului - Pudra de fruct si seminte ecologice 100%
“Ecologic este adevarat natural”
Beneficii: Amestecul de pudra de Amla, Ritha, Shikakai ecologic este folosit pentru ingrijirea parului si ca balsam pentru par. Confera parului stralucire naturala si luciu. Sigura si fara substante chimice, pudra noastra de plante este folosita in mod special de acele persoane care doresc sa beneficieze de proprietatile natural ale acestora.
- Nu contine substante chimice sintetice
- Hraneste parul si restabileste stralucirea si luciul natural
- Amla previne incaruntirea naturala a parului, Ritha este benefica pentru sanatatea parului, Shikakai ajuta cresterea parului si intareste radacinile acestuia.
- Constituie un avantaj pentru persoanele sensibile sau alergice la substante chimice
Atentionare: Va rugam sa faceti un test de sensibilitate inainte de folosire
Mod de folosire:
- Adaugati apa peste pudra in proportie de 1:3 si obtineti o pasta de consistenta iaurtului
- Aplicati pe par si acoperiti parul cu folie de plastic
- Lasati sa actioneze pe par timp de 1 ora
- Spalati parul cu apa pana cand apa ramane curata si bucurati-va de efectele amestecului de pudra ecologica de Amla, Ritha , Shikakai.
Ingrediente: EMBLICA OFFICINALIS FRUIT POWDER*, SAPINDUS MUKOROSSI FRUIT EXTRACT*, ACACIA CONCINNA SEED EXTRACT*.
*certificat ca ecologic100% - de Ecocert Greenlife conform standardului COSMOS
*100% din ingrediente provin din agricultura ecologica. (a se vedea ambalajul).
Tip par: Toate tipurile de par.
Tip scalp: Sensibil.
Beneficiu: Curatare.
Cantitate: 100 g.
Pentru: Femei.
Brand: Radico
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.