OFERTA PRODUSE

Vopsea permanenta Bio Cece Sense fara parabeni culoare nr. 9.00 extra light blond /blond foarte deschis, 125 ml

vopsea-permanenta-bio-cece-sense-fara-parabeni-culoare-nr-9-00-extra-light-blond-blond-foarte-deschis-125-ml-2.jpg
vopsea-permanenta-bio-cece-sense-fara-parabeni-culoare-nr-9-00-extra-light-blond-blond-foarte-deschis-125-ml-3.jpg
vopsea-permanenta-bio-cece-sense-fara-parabeni-culoare-nr-9-00-extra-light-blond-blond-foarte-deschis-125-ml-4.jpg
vopsea-permanenta-bio-cece-sense-fara-parabeni-culoare-nr-9-00-extra-light-blond-blond-foarte-deschis-125-ml-5.jpg
vopsea-permanenta-bio-cece-sense-fara-parabeni-culoare-nr-9-00-extra-light-blond-blond-foarte-deschis-125-ml-1.jpg

Producator: Cece of sweden

Sectiune: Produse Cosmetice

Categorie: Vopsea de Par si Oxidant

Subcategorie: Vopsea Organica

Cod produs: 181141

Id oferta: 180730

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 2 zile

Pret: 49 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 300 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 25 Lei
la comenzi mai mici de 300 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

De ce sa alegi Cece Sense vopsea permanenta 125 ml:

- are concentratie dubla de pigmenti fapt ce determina rezistenta in timp a culorii iar amoniacul a fost inlocuit cu apa amoniacala si Nu contine parabeni

Continutul vopselei Cece Sense vopsea permanenta 125 ml este plin de ingrediente folosite in industria alimentara si extrase de origine vegetala.

Iata primele 8 ingrediente esentiale folosite de producator:

- Apa

- Cetearyl alchohol- un produs de origine vegetala care se foloseste in obtinerea de texturi emoliente, usoare non-grase.

- Amonnium hidroxide - apa amoniacala - contine doar 30% amoniac.

- Stearic acid - un acid gras saturat folosit in prepararea de unturi vegetale iar in cadrul continutului vopselei are rol emolient si de protectie a scalpului.

- Palmic acid: acid gras saturat superior froarte raspandit in natura sub forma gliceridelor de natura vegetale sau animale.Se gaseste in uleiul de de floarea soarelui 10%,bumbac 20%,untura 25%.Se obtine prin saponificare din ulei de palmier.

- Polysorbate 60: emulsificator folosit folosit in prepararea mancarurilor.

- C12-13-ALKYL LACTATE- agent de ingrijire a pielii, emolient.

- TRI- C12-13-ALKYL - CITRATE- acid slab care se gaseste in plante/ extras din sucul de lamaie cu rol de conservant si antioxidant.

Cantitate: 125 ml.

Pentru: Femei.

Culoare: Blond.

Brand: Cece of sweden

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Vopsea de Par si Oxidant care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.