OFERTA PRODUSE

Dezinfectant Lichid cu Pulverizator pentru Suprafete Hexy Spray G&M 2000, 500ml


-18%

Pret initial: 98 Lei


Pret redus: 80 Lei


Producator: G&M 2000

Sectiune: Consumabile Medicale

Categorie: Dezinfectanti

Subcategorie: Dezinfectanti suprafete

Cod produs: 19982

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Dezinfectant Lichid cu Pulverizator pentru Suprafete Hexy Spray G&M 2000, 500ml: produs dezinfectant si antiseptic conceput pentru distrugerea germenilor patogeni de la nivelul suprafetelor in proportie de 99,99%. Se aplica usor datorita pulverizatorului din dotare, fiind ideal pentru desfasurarea activitatii in conditii maxime de igiena atat in unitati medicale si farmaceutice cat si in saloane si centre de cosmetica si infrumusetare. Se utilizeaza pentru dezinfectia de rutina a locurilor publice, eliminand mirosurile neplacute. Produs gata preparat, nu necesita apa sau clatire. Actiune biocida: bactericid, fungicid, levuricid, tuberculicid.

Mod de utilizare: se utilizeaza ca atare, fara diluare, pulverizandu-se direct pe suprafetele de dezinfectat. Se lasa sa se usuce cateva minute. Nu se clateste.

Cantitate: 500 ml.

Brand: G&M 2000

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Dezinfectanti care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.