OFERTA PRODUSE

Siguranta pentru usi duble Reer 71020


-9%

Pret initial: 20 Lei


Pret redus: 18 Lei


Producator: Reer

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: Camera copilului

Subcategorie: Sisteme de siguranta copii

Cod produs: 213117

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Instalare usoara si rapida, fara masuratori sau marcaje - Montarea in interiorul dulapului, fara suruburi sau lipici pe exteriorul dulapului - Se poate monta prin insurubare sau prin lipire (accesoriile sunt incluse) - Banda adeziva special conceputa asigura o aderenta ridicata si nu lasa urme la indepartare - Montare facila pentru adulti

Suport practic de perete pentru depozitarea sigurantei, pe perioada cat dulapul ramane deschis - Culoare: Alb - Material: plastic - Continut pachet: 1 siguranta, inclusiv suruburi si banda adeziva pentru montaj. - Recomandat copiilor cu varsta intre 6-36 luni - Atenție! Acest produs nu este o jucărie! Folosirea produselor de siguranță nu implică renunțarea la supravegherea copiilor de către adulți! Nu folosiți acest produs dacă este defect.

Verificați periodic funcționalitatea produsului. - Înainte de aplicare curățați și degresați bine suprafața de montaj și lăsați-o să se usuce. După lipire lăsați 24 ore să se fixeze adezivul daca e posibil. Banda adezivă se poate îndepărta ușor la nevoie de pe mobilă dacă se încălzește ușor cu uscătorul de păr. - Respectați instrucțiunile grafice de montaj din interior.

Brand: Reer

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Camera copilului care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.