OFERTA PRODUSE

Perna maternala Comfi-Mum Cushion, 843893


-20%

Pret initial: 50.36 Lei


Pret redus: 39.87 Lei


Producator: CuddleCo

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: Articole pentru gravide

Subcategorie: Perne de alaptat

Cod produs: 213666

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Confectionata din spuma cu memorie care se muleaza delicat la forma unica a corpului, perna maternala de suport Comfi-Mum Maternity a fost special conceputa pentru a oferi confort si suport in timpul etapelor avansate ale sarcinii, precum si pentru ameliorarea durerilor si a disconfortului de dupa nastere.

Husa detasabila din fibre de bambus in amestec cu bumbac poate fi oricand spalata la masina de spalat rufe si are proprietati hipoalergenice si antibacteriene, ceea ce o face ideala chiar si pentru pielea sensibila a bebelusilor.

Perna este deasemenea utila ca suport pentru spate in pozitia sezut sau pentru alaptare. - Confectionata din spuma densa cu memorie, pentru confort si sustinere maxima. - Spuma cu memorie raspunde la greutatea si caldura copului si se muleaza usor pe conturul corpului, asigurand suportul optim prin eliminarea punctelor de presiune asupra articulatiilor si a membrelor. - Forma special conceputa pentru a oferi confort si suport in timpul etapelor avansate ale sarcinii, precum si pentru ameliorarea durerilor si a disconfortului de dupa nastere.

Poate fi folosita si ca suport pentru spate in pozitia sezut sau pentru alaptare. - Husa moale si placuta la atingere, detasabila, ce poate fi spalata la masina de spalat rufe. - Husa este confectionata din tesatura de fibre de bambus in amestec cu bumbac, cu proprietati antibacteriene si hipoalergenice, ideala chiar si pentru pielea sensibila a bebelusilor. - Recomandata inainte si dupa nastere. - Se livreaza cu geanta de transport si depozitare, pentru un plus de siguranta - Dimensiuni: 40 x 40 x 7.5 cm

Brand: CuddleCo

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Articole pentru gravide care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.