OFERTA PRODUSE

Opritor usa transparent Reer 70030


-9%

Pret initial: 20 Lei


Pret redus: 18 Lei


Producator: Reer

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: Camera copilului

Subcategorie: Sisteme de siguranta copii

Cod produs: 213737

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Degetele ciupite în uși sunt unul din principalele accidente domestice. Indiferent dacă este cauzată de o rafală de vânt sau de joaca cu frații, ușa se poate închide mai repede decât un copil poate trage degetele departe.

Aceasta are ca rezultat forțe puternice care pot provoca leziuni grave (vânătăi, contuzii sau chiar degete rupte). • Protejează mâinile copilului de accidentele provocate de trântirea ușilor și ferestrelor deschise. • Împiedică deasemenea și închiderea accidentală a copiilor în camere

Fabricat din material plastic rezistent, moale și flexibil, ce protejează tocul ușii și ușa • Potrivit pentru toate ușile standard, fără pericol de alunecare (grosime ușă între: 30 - 45 mm) • Structură cu nervuri speciale pe interior, responsabile pentru o prindere fermă • Montarea se poate face pe partea superioara sau în lateralul ușii, în locuri inaccesibile copiilor • Ideal pentru acasă sau pentru călătorii, ușor de montat și demontat.

Nu contine ftalați, BPA, PVC • Culoare: transparent • Pachetul contine 2 bucati • Varsta recomandata 6-24 luni Avertisment Utilizați produsul numai pentru scopul propus. A nu se utiliza în cazul în care observați defecte. NU UTILIZAȚI PRODUSUL PENTRU UȘILE DE INCENDIU!. Montați întotdeauna protecția la o înălțime la care nu poate ajunge copilul! Schema de montare/demontare in interior. Acest produs nu este o jucărie! A nu se lăsa produsul la îndemâna copiilor.

Pentru: Copii.

Brand: Reer

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Camera copilului care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.