OFERTA PRODUSE

Set de pat 4 piese pentru bebelusi Comfi-Dreams Sleepy Sheep 843060



Producator: CuddleCo

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: Camera copilului

Subcategorie: Lenjerii Patuturi Copii

Cod produs: 214310

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Set de pat pentru bebelusi Comfi-Dreams ce contine 4 piese: o pilota, un cearceaf, o paturica si un bumper (aparatoare laterala pentru patut). Aparatoarea laterala pentru patut este respirabila, utilizand o tesatura inovatoare pentru a asigura fluxul de aer in conditii de siguranta, in timp ce sistemul de fixare cu dubla prindere si Velcro ii permit o prindere usoara si sigura de marginile patutului.

Cresterea fluxului de aer ajuta la reducerea riscului de sufocare si de reinhalare a dioxidului de carbon. Un strat de captuseala moale si usoara protejeaza impotriva loviturilor si ajuta la evitarea prinderii manutelor sau picioruselor intre barele patutului, astfel incat atat bebelusul cat si parintii pot dormi linistiti. Designul reversibil va permite sa improspatati aspectul ori de cate ori doriti. Creati un loc sigur si confortabil pentru un somn linistit.

Contine patru piese: o pilota matlasata, un cearceaf din jersey, o paturica din fleece si un bumper (aparatoare laterala pentru patut) Bumper detasabil din material respirabil, cu dimensiuni 185x28 cm Control al fluxului de aer multumita materialului respirabil Paturica moale din fleece, cu dimensiuni 75x105 cm Cearceaf elastic din jersey cu dimensiuni 70x140 cm Pilota din bumbac 100%, cu dimensiuni 100x125 cm Design reversibil (imprimeuri diferite pe ambele fete)

Recomandat de la nastere: 0 luni +

Pentru: Copii.

Varsta: 0 luni +.

Brand: CuddleCo

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Camera copilului care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.