OFERTA PRODUSE

Fursecuri Chip Cacao Fara Gluten si Fara Zaha - Gullon, 130g

Producator: Gullon

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Dulciuri & Indulcitori

Cod produs: 325439

Id oferta: 325112

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 5 zile

Vandut de: Esteto.ro

Pret: 27 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 500 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 20 Lei
la comenzi mai mici de 500 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

Fursecuri Chip Cacao Fara Gluten si Fara Zahar - Gullon, 130g: sunt biscuiti dietetici fara zahar si fara gluten, cu bucati de ciocolata adaugate. Sunt alegerea sanatoasa in ceea ce priveste micul dejun sau gustarile din timpul zilei.

Ingrediente: fulgi de ciocolata fara zahar 25 % (pasta de cacao, indulcitor: maltitol, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aroma de vanilie), indulcitor: maltitol, amidon de porumb, ulei vegetal (ulei de floarea-soarelui oleic ridicat) 15%, faina de porumb, faina de orez, faina de soia, fibre vegetale, amidon de cartofi, agenti de afanare: bicarbonati de sodiu si amoniu, sare, arome, emulgator: lecitina de soia.

Cantitate: 130 g.

Particularitati: Fara gluten, Fara zahar.

Brand: Gullon

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:

-12%

Pret initial: 8 Lei


Pret redus: 7 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.