OFERTA PRODUSE

Sampon Antimatreata Klintensiv 200mlProducator: Klintensiv

Sectiune: Produse Cosmetice

Categorie: Ingrijirea parului

Subcategorie: Sampoane

Cod produs: 331788

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

KLINTENSIV ȘAMPON ANTI MĂTREAȚĂ - este ideal pentru cei care se confruntă cu probleme ale scalpului combinând proprietățile benefice ale plantelor cu acțiunea binecunoscută a sulfului și cu Hexamidine diisethionate, un agent antimătreață pentru piele.

Produsul hidratează scalpul și îndepartează sebumul specific, asigurând coeziunea moleculelor de keratină prin punțile disulfidice.

Klintensiv șampon antimătreață conține pe lângă sulfotrico și un ingredient antifungic, Hair dandruff reducer, cu eficiență demonstrată pe pityrosporum ovale, răspunzatoare de prezența mătreții la nivelul scalpului.

Hair dandruff reducer este o soluție glicolică de Hexamidine diisethionate, un agent antimicrobial cu activitate demonstrată pe bacterii anaerobe și fungi, având totodată și rol antiinflamator, antiseboreic și antiseptic local.

Tip par: Gras.

Beneficiu: Anti-matreata.

Cantitate: 200 ml.

Pentru: Femei.

Brand: Klintensiv

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Ingrijirea parului care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.