OFERTA PRODUSE

Parazitol Medica, 200 capsuleProducator: Medica

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Suplimente

Subcategorie: Capsule & Comprimate

Cod produs: 343798

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Parazitol Medica, 200 capsule: este un supliment alimentar cu efecte antispasmodice si antimicrobiene. Stimuleaza apararea naturala a organismului, ajuta la cresterea drenajului biliar si peristaltismului intestinal, eliminand parazitii. De asemenea, produsul elimina protozoarele si viermii ce paraziteaza tubul digestiv. Stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar si limiteaza aparitia anumitor infectii virale, precum gripa sau herpes.

Ingrediente: Cimbru, Usturoi, Tinctura de propolis, Aloe

Mod de utilizare: Copii cu varste mai mici de 7 ani: 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 10 zile; se face pauza 2 saptamani si se reia inca 10 zile.
Copii cu varste peste 7 ani si adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 10 zile, se face pauza 2 saptamani si se reia inca 10 zile.

Cantitate: 200 capsule.

Afectiuni: Sistem imunitar, Afectiuni hepato-biliare, Sistem digestiv, Parazitoze intestinale.

Brand: Medica

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Suplimente care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.