OFERTA PRODUSE

Albinuta - Grigore Vieru, editura CodexProducator: Codex

Sectiune: Carti

Categorie: Carti Pentru Copii

Subcategorie: Carte Prescolara, Joc

Cod produs: 38792

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Albinuta - Grigore Vieru, editura Codex: Cunoscutul Abecedar Albinuta, apartinand poetului Grigore Vieru se adreseaza prescolarilor, scolarilor, educatorilor, invatatorilor, si, nu in ultimul rand, parintilor, bunicilor si fratilor mai mari.

A fost tiparita pentru prima data in 1979, urmand apoi nenumarate editii, cu un tiraj general de peste un milion de exemplare. A devenit o carte de capatai pentru mai multe generatii de copii.

Aceasta noua editie a fost revazuta si completata cu versuri si cantece noi, incluzand poezii pentru copii semnate de Tudor Arghezi, Lucian Blaga si George Cosbuc, plus o prezentare grafica de exceptie, premiata la nivel international, ce exprima universul fascinant al copilariei

Este valorificat astfel intreg arsenalul mijloacelor in stare sa-l antreneze pe copil in joc si in procesul cunoasterii: reprezentare sonora si vizuala, miniatura, cantec, ghicitoare, proverbe, numaratoare, framantari de limba, frazare aliterativa, alegorie, parabola si simbol, acrostih, motive religioase. Noua editie da prin tiparul excelent expresivitate ilustratiilor lui Lica Sainciuc care intregesc prin fantezia si finetea coloristica textele literare.

Caracteristici: Colectie - CARTIER Junior; Format - 210x220; Nr. pagini - 116; Editie - a XV-a;

ISBN: 9789975799690

Editura: Codex

Autor: Grigore Vieru

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Carti Pentru Copii care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.