OFERTA PRODUSE

Orez ARBORIO alb 500g Primeal



Producator: Primeal

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Cereale

Cod produs: 446434

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Orez Arborio alb Primeal este o varietate speciala de orez recomandat pentru prepararea de risotto. Consistenta miezului ramane tare si la temperaturi de topire. Recomandat pentru alimentatia Vegana.

Alergeni: 0

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina

Tara de origine: Italia

Certificare: FR-BIO-01

PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Mod de utilizare: clatiti, apoi fierbeti 1 volum de orez in 2 volume de apa, acoperit, timp de 45 de minute. La final sarati. Recomandat in mod special pentru risotto.

Gatiti 1 volum de orez Arborio intr-un pic de grasime , eventual, cu ceapa . Se amesteca pana cand bobul devine translucid. Se adauga treptat cel putin 2 volume de supa fierbinte si se continua reteta de risotto aleasa. Timp de gatire: 20 minute

Ingrediente: Orez Arborio alb* * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Cantitate: 500 g.

Brand: Primeal

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.