Producator: All
Sectiune: Carti
Categorie: Gastronomie
Subcategorie: Bauturi
Cod produs: 46222
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Ceai, ciocolata, cafea - Oana Stefanescu, editura All:
Istorie, beneficii, retete
Aceasta lucrare cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata.
Despre ceai:
istoria ceaiului in India, China, apoi Europa;
fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare;
Sortimente de ceaiuri.
Despre ciocolata:
arborele de cacao;
povestea caselor celebre de ciocolata.
Despre cafea:
istoria cafelei;
metode de preparare a cafelei;
despre cafenele renumite;
producatorii de cafea.
Caracteristici: An aparitie - 2013; Format - 175X150; Nr. pagini - 221; Editie - Cartonata;
ISBN: 9789737244147
Editura: All
Autor: Oana Stefanescu
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.