Producator: Andreas
Sectiune: Carti
Categorie: Gastronomie
Subcategorie: Bucatarie
Cod produs: 46355
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Preparate traditionale pentru sarbatorile de iarna - Andrei-Nicolae Videscu, editura Andreas: Din cuprins: Traditii si obiceiuri de Sarbatori; Taierea porcului; Meniuri pentru masa de Revelion; Preparate din carne de porc; Meniuri din carne de pasare; Salate si sosuri; Retete cu peste; Preparate din vanat; Dulciuri si bauturi Printre retetele incluse veti regasi si: caltabosi, lebar, carnati, sarmale in foi de vita sau in foi de varza, ciorba de potroace, curcan cu portocale, cozonac, fazan cu mujdei, gasca salbatica la tava, icre, icre negre, icre de Manciuria, iepure cu masline, kaizer, mistret, purcel umplut, rata cu masline, salata "Boeuf", sangerete, slanina, varza a la Cluj, Toba, tort, vin fiert, cocteiluri cu alcool si fara alcool, crema de cacau sau cafea etc
Caracteristici: An aparitie - 2011; Format - 200x130; Nr. pagini - 142;
ISBN: 9789738958951
Editura: Andreas
Autor: Andrei-Nicolae Videscu
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.