Producator: Litera
Sectiune: Carti
Categorie: Gastronomie
Subcategorie: Bucatarie
Cod produs: 46425
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Secretele bucatariei : carne rosie, editura Litera: Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.
Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii.
Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.
Caracteristici: An aparitie - 2010; Nr. pagini - 144;
ISBN: 9789736759628
Editura: Litera
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.