Producator: Cd Press
Sectiune: Carti
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
Subcategorie: Manuale Clasa 10
Cod produs: 49746
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10 - Dana-Iona Ion, Tincuta Condruz, Violeta Tudor, Ioana Branzaru, editura Cd Press: Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara. - Modul II
Caracteristici: Format - 280X210; Nr. pagini - 104; Editie - Necartonata;
ISBN: 6420620003511
Editura: Cd Press
Autor: Ioana Branzaru
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.