OFERTA PRODUSE

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10 - Dana-Iona Ion, Tincuta Condruz, Violeta Tudor, Ioana Branzaru, editura Cd Press



Producator: Cd Press

Sectiune: Carti

Categorie: Manuale & Auxiliare scolare

Subcategorie: Manuale Clasa 10

Cod produs: 49746

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10 - Dana-Iona Ion, Tincuta Condruz, Violeta Tudor, Ioana Branzaru, editura Cd Press: Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara. - Modul II

Caracteristici: Format - 280X210; Nr. pagini - 104; Editie - Necartonata;

ISBN: 6420620003511

Editura: Cd Press

Autor: Ioana Branzaru

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Manuale & Auxiliare scolare care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.