Producator: Cd Press
Sectiune: Carti
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
Subcategorie: Manuale Clasa 11
Cod produs: 49757
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Tehnician in gastronomie Cls 11 - Constanta Brumar, Adriana Bara, Ioana Sasu, editura Cd Press: Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Cuprinde urmatoarele module de specialitate:
Modulul I – Organizarea productiei culinare;
Modulul II – Bucataria nationala si internationala;
Modulul III – Protectia consumatorului;
Modulul IV – Amenajarea spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie;
Modulul V – Calitatea si siguranta mediului.
Caracteristici: An aparitie - 2012; Format - 280X210; Nr. pagini - 200; Editie - Necartonata;
ISBN: 6420620003412
Editura: Cd Press
Autor: Ioana Sasu
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.