Producator: Avril
Sectiune: Produse Cosmetice
Categorie: Machiaj
Subcategorie: Ruj & Gloss
Cod produs: 501036
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Creionul-ruj Purple Avril, bogat in ingrediente hidratante si avand o textura cremoasa, confera buzelor o culoare intensa si le defineste forma. Purple Avril este un ruj creion ce contine unt de shea si ulei de jojoba, 2 ingrediente ce hidrateaza buzelor si le confera un aspect catifelat si natural. Contine 100% ingrediente de orgine naturala si 42% ingrediente bio.
Contine: ulei de jojoba bio, ulei de floarea soarelui bio, ceara de albine, unt de shea bio, ulei de ricin, vitamina E.
Utilizare: se aplica incepand din centrul buzelor spre colturi. Pentru a prelungi rezistenta culorii aplica 2 straturi.
Ingrediente INCI Creion ruj bio Purple Avril: Simmondsia chinensis seed oil*, helianthus annuus seed oil*, ricinus communis seed oil*, caprylic/capric triglyceride, cera alba, copernicia cerifera cera, butyrospermum parkii butter extract*, candelilla cera, ci 75470, cetyl palmitate, ci 77742, ci 77891, cetearyl alcohol, hydrogenated olive oil stearyl esters*, jojoba esters, hydrogenated castor oil, zea mays starch, mica, ricinus communis seed oil, cetyl alcohol, palmitic acid, stearic acid, parfum, tocopherol, helianthus annuus seed oil. * ingrediente organice
Recenzii
Descriere Produs
Creionul-ruj Purple Avril, bogat in ingrediente hidratante si avand o textura cremoasa, confera buzelor o culoare intensa si le defineste forma. Purple Avril este un ruj creion ce contine unt de shea si ulei de jojoba, 2 ingrediente ce hidrateaza buzelor si le confera un aspect catifelat si natural. Contine 100% ingrediente de orgine naturala si 42% ingrediente bio.
Contine: ulei de jojoba bio, ulei de floarea soarelui bio, ceara de albine, unt de shea bio, ulei de ricin, vitamina E.
Cantitate: 5 ml.
Brand: Avril
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.