OFERTA PRODUSE

Nectarul Cuvintelor Lui Sri Ramakrishna Vol.1, editura AndromedaProducator: Andromeda

Sectiune: Carti

Categorie: Spiritualitate & Ezoterism

Subcategorie: Dezvoltare Spirituala

Cod produs: 53259

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Nectarul Cuvintelor Lui Sri Ramakrishna Vol.1, editura Andromeda:   „Acest sentiment constant al prezentei divine este intr-adevar locul in care putem spera ca, intr-un viitor nu prea indepartat, sa construim maretul templu al erei ce va sa vina, in care oamenii din toate religiile isi vor uni mainile si inimile in adorarea Spiritului Suprem – Cel care nu este departe de niciunul dintre noi, caci in insasi Fiinta Sa ne ducem vietile si existam. (Friedrich Max Muller, „Ramakrishna, viata si cuvintele sale“)
   Aceasta este editia autorizata a Evangheliei lui Ramakrishna. Pentru prima oara in istoria marilor mantuitori ai lumii, invataturile unui maestru au fost consemnate cuvant cu cuvant de catre unul dintre devotatii sai discipoli mireni. Aceste cuvinte au fost rostite la origini in bengali, unul dintre dialectele Indiei. Ele au fost preluate din notitele de jurnal ale unuia dintre discipolii lui, numit simplu „M“. La cererea discipolilor sannyasin-i ai lui Sri Ramakrishna, aceste notite au fost publicate la Calcutta, in 1902-1903 d.Ch., in bengali, in doua volume, sub titlul "Ramakrishna Kathamrita„.

Caracteristici: An aparitie - 2014; Format - 13 x 20; Nr. pagini - 272;

ISBN: 9786069349915

Editura: Andromeda

Autor: Mahendranath Gupta

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Spiritualitate & Ezoterism care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.