Producator: Didactica Si Pedagogica
Sectiune: Carti
Categorie: Stiinta & Tehnica
Subcategorie: Industrie Alimentara
Cod produs: 53821
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Manual Pentru Calificarea Bucatar Nivel 2 Anul De Completare - Cristian Dinca, editura Didactica Si Pedagogica: Nivel 2, domeniul: turism si alimentatie publica.
Calificarea: bucatar.
I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
II. Promovarea produselor si serviciilor
III. Evidenta operativa
IV. Preparate culinare
V. Estetica preparatelor culinare VI. Realizarea dietelor
Caracteristici: An aparitie - 2010; Nr. pagini - 320;
ISBN: 9789733019244
Editura: Didactica Si Pedagogica
Autor: Cristian Dinca
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.