OFERTA PRODUSE

Memorialul durerii vol.2: Intuneric si lumina - Lucia Hossu Longin, editura Humanitas


-20%

Pret initial: 28 Lei


Pret redus: 22.4 Lei


Producator: Humanitas

Sectiune: Carti

Categorie: Stiinte Umaniste

Subcategorie: Istoria Romanilor

Cod produs: 54629

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Memorialul durerii vol.2: Intuneric si lumina - Lucia Hossu Longin, editura Humanitas: Nu se poate minti la nesfarsit pe seama trecutului. Oricat de concertata si de insidioasa ar fi propaganda celor interesati sa masluiasca istoria, sa ascunda calvarul miilor si miilor de romani persecutati, deportati, inchisi sau ucisi in timpul regimului comunist, adevarul iese la iveala, chiar si intarziat, chiar si in farame. Intr-o perioada in care nimeni nu gasise puterea si mijloacele de a asculta durerea si indignarea victimelor, si nici curajul de a infrunta cinismul calailor, Lucia Hossu Longin a rupt mizerabila lege a tacerii si a adunat in Memorialul durerii probele obligatorii ale unui proces moral, politic si istoric al represiunii.
Prezentul volum – Intuneric si lumina – reuneste, in cele treizeci si opt de capitole ale sale, marturii autentice si ravasitoare ale celor care, impotrivindu-se comunismului, au pierdut poate lupta cu regimul, dar cu siguranta au castigat lupta cu istoria.
 
LUCIA HOSSU LONGIN, jurnalist de televiziune, a realizat dupa 1989 numeroase documentare, selectionate apoi la festivaluri internationale: Hobita lui Brancusi, Romania vs Cheng, Visul, Baricada, Urmas de martir, Zbor deasupra unui cuib de oameni, 13-15 iunie, Mineriada ora cu ora, Sebastian (selectie la Prix Italia, 2006), Re
 

Caracteristici: An aparitie - 2013; Format - 225X150; Nr. pagini - 534; Editie - Necartonata;

ISBN: 9789735042370

Editura: Humanitas

Autor: Lucia Hossu Longin

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Stiinte Umaniste care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.