Producator: Fontaine
Sectiune: Produse Naturiste
Categorie: Alimentare
Subcategorie: Conserve
Cod produs: 550737
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
File de somon salbatic in sos de rosii bio si sos de busuioc, 200g Fontaine
Provenit 100% din acvacultură ecologică sustenabilă.
Ingrediente: file de somon sălbatic (Oncorhynchos Gorbuscha) (60%), pastă de roșii* (25%), ulei de floarea soarelui*, zahăr de trestie*, oțet de vinars*, sare de mare, busuioc* (1%), pulbere de ceapă*, agent de îngroșare: gumă de guar*.*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (36 %). Agricultură UE. Controlat de DE-ÖKO-001. Acest produs a fost fabricat conform reglementărilor europene ecologice 834/2007.
Zona de pescuit: FAO 67 (golful Alaskăi) Metoda de pescuit: trolling, plasă sub formă de inel.Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531).
Sugestie de preparare:Consumat ca atare cu pâine, cartofi sau preîncălzirea cutiei în apă fierbinte si apoi turnat conținutul fierbinte peste paste sau orez. După propria imaginație, puteți experimenta nenumărate alte combinații.
Sfat: somonul sălbatic Fontaine este, de asemenea, o adevărată plăcere când este consumat cald: turnați conținutul conservei într-o cratiță și încălziți ușor. Sau în cuptorul cu microunde: turnați conținutul conservei într-un vas sigur la microunde, acoperiți și încălziți la 850 wați timp de aproximativ 2 minute.
Deliciul este gata. Atenție: vă rugăm să nu introduceți conservele metalice în cuptorul cu microunde.
Conținut: 200 g / Conținut pește: 120 g
Valorile nutriționale sunt supuse fluctuațiilor biologice obișnuite ale produselor naturale.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj. După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de maxim 2 zile.
Producător: Fontaine Nahrungsmittel GmbH. GermaniaDistribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Cantitate: 200 g.
Brand: Fontaine
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.