OFERTA PRODUSE

Lego Architecture - Casa Alba 21054


-9%

Pret initial: 52.9 Lei


Pret redus: 47.61 Lei

-9%

Pret initial: 151.9 Lei


Pret redus: 136.71 Lei

-9%

Pret initial: 505.9 Lei


Pret redus: 455.31 Lei

-9%

Pret initial: 108.9 Lei


Pret redus: 98.01 Lei


Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Architecture

Cod produs: 551177

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Esti ocupat. Simti ca nu prinzi un moment ca sa te relaxezi. Asa ca, atunci cand ai in sfarsit putin timp liber, iti place sa iti reincarci bateriile concentrandu-te asupra unei provocari distractive si creative. Exact acesta este rolul activitatii de a construi Casa Alba din caramizi LEGO®.

Cu acest proiect LEGO Architecture, vei recrea detalii din coloanele neoclasice ale resedintei executive a presedintelui si colonadele care conecteaza aripile de vest si est cu fantana si gradinile din jur. Acest model LEGO Architecture Casa Alba (21054) poate fi separat in 3 sectiuni pentru o inspectie mai detaliata si include o caramida LEGO pe care este printata denumirea cladirii in engleza ”The White House”.

Alunga stresul din viata de zi cu zi si creeaza acest model elegant care va arata extraordinat expus in casa sau la birou. Facand parte din colectia LEGO de seturi construibile pentru adultii pasionati de arta, design, arhitectura si cultura, acest set reprezinta un cadou perfect pentru orice ocazie.

Acest model LEGO® Architecture Casa Alba (21054) incorporeaza intr-un mod elegant design-ul neoclasic si splendoarea acestei resedinte faimoase, ocupata de fiecare presedinte al Statelor Unite din 1800.

Savureaza acest set LEGO pentru adulti, prevazut cu detalii precum Resedinta executiva, Aripa de Vest, Aripa de Est, Gradina Trandafirilor si Gradina Jacqueline Kennedy.

Modelul poate fi separat cu usurinta in 3 sectiuni pentru a putea descoperi toate detaliile arhitecturale. Include si o caramida LEGO pe care e inscriptionata denumirea in engleza ”The White House”, fiind un set perfect pentru a fi expus.

Daca ai vizitat vreodata sau visezi sa ajungi la Casa Alba, 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC, sau pur si simplu adori calatoritul, arhitectura, istoria si design-ul, acest set creativ de constructie este pentru tine.

Masoara peste 11 cm inaltime, 47 cm lungime si 20 cm latime, fiind un cadou LEGO Architecture perfect pentru prietenii creativi.

Pentru: Copii.

Varsta: 18 ani +.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:

-9%

Pret initial: 37.9 Lei


Pret redus: 34.11 Lei

-9%

Pret initial: 230.9 Lei


Pret redus: 207.81 Lei

-9%

Pret initial: 142.9 Lei


Pret redus: 128.61 Lei

-9%

Pret initial: 161.9 Lei


Pret redus: 145.71 Lei

-9%

Pret initial: 505.9 Lei


Pret redus: 455.31 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.