OFERTA PRODUSE

Lego Friends - Brutaria Heartlake City 41440



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Friends

Cod produs: 551377

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Încurajeaza-i pe tineri sa isi dezvolte abilitatile de constructie cu Brutaria din Hearlake (41440) pentru copii. Cu acest set simplu cu brutarie si cafenea, copiii se vor alatura personajelor LEGO Friends Stephanie si Olivia, gatind si incercand gustarile delicioase ale acestora.

Acest set LEGO 4+ cu brutarie este plin cu detalii captivante care le ofera tinerilor o experienta de joaca excelenta. Fiecare punga de caramizi contine un model complet si un personaj pe care copiii le pot construi rapid. Include si 2 caramizi specializate care le ofera acestora o baza partial construita. Seturile LEGO 4+ reprezinta modul perfect prin care adultii le pot arata copiilor cat de distractiv e sa construiesti.

Este usor sa te apuci de treaba – setul este insotit de instructiuni de constructie tiparite si de Instructions Plus, disponibile in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions. Include functii de rotire si marire pentru a-i ajuta pe copii sa inteleaga procesul de constructie.

Acestia isi pot salva progresul in aplicatie pentru a continua constructia atunci cand isi doresc. Setul LEGO 41440 Brutaria din Heartlake ii ajuta pe copii sa invete sa construiasca jucandu-se pe roluri scenarii in care lucreaza intr-o cafenea, livreaza torturi pe un scuter cool si stau la povesti cu prietenii. Acest set cu brutarie include personajele LEGO Friends Stephanie si Olivia, plus o figurina adorabila catel.

Caramizile specializate ii vor ajuta pe copii sa construiasca rapid pentru a avea mai mult timp de joaca. Include multe accesorii cu tematica culinara – un covrig, o cana, inghetata, un croissant, o placinta, un tort Un cadou ideal de zi de nastere pentru fetele si baietii cu varsta de la 4 ani in sus. Masoara peste 13 cm latime si este compatibil cu toate caramizile LEGO.

Pentru: Copii.

Varsta: 4 ani +.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.