OFERTA PRODUSE

Lego Technic - Mini Incarcator 42116



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Technic

Cod produs: 551410

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Iti plac utilajele si vehiculele de santier? Atunci acest Mini Încarcator Frontal LEGO Technic 42116 este pentru tine! si asta nu e tot! Odata ce l-ai construit poti crea nenumarate povesti folosind functiile si detaliile autentice ale setului: o cupa cu 2 functii, cabina operatorului, panoul de control, cusca de protectie si piesele de faruri din fata si din spate.

Cand esti gata de o noua provocare poti reconstrui modelul intr-un Hot Rod! Totul e extrem de usor pentru ca setul acesta este inclus in Instructions PLUS ca parte a aplicatiei gratuite LEGO Building Instructions pentru telefon. Acest ghid digital include functii de zoom si rotire la fiecare pas al constructiei. Ofera-le fanilor LEGO un cadou special cu acest set LEGO Technic 42116 Mini Încarcator Frontal echipat cu o cupa mobila.

Copiii se vor distra de minune construind incarcatorul si bucurandu-se de toate detaliile sale precum cupa cu 2 functii, cabina operatorului, panoul de control si cusca de protectie. Un cadou minunat pentru copiii cu varsta de minim 7 ani. Acest Mini Încarcator Frontal masoara peste 9 cm inaltime, 14 cm lungime si 6 cm latime.

Acest model 2-in-1 poate fi reconstruit ca si un Hot Rod.

Pentru: Copii.

Varsta: 7 ani +.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.