OFERTA PRODUSE

Lego City - Camion Pentru Lucrari Rutiere 60284



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO City

Cod produs: 551418

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Iata o metoda distractiva de a pune la lucru imaginatia celor mici! Acest set LEGO® City Masina de reparat drumuri (60284) contine un incarcator frontal cu cupa de basculare, o roaba, conuri de semnalizare rutiera, semn de lucrari rutiere si o lopata.

E nevoie doar sa adaugi minifigurina de muncitor si figurina sobolan pentru a incepe orele intregi de joaca creativa. Acest set 4+ include instructiuni tiparite si o caramida de tip Starter Brick care le ofera picilor o baza partial construita cu care isi pot incepe constructia creativa. si, cu aplicatia gratuita LEGO Building Instructions de pe smartphone sau tableta, copiii pot beneficiat de Instructions PLUS, un ghid interactiv de constructii care fac din asamblare o joaca de copii!

O metoda ideala de a le prezenta incepatorilor fascinanta lume LEGO City. Perfect pentru baietii sau fetele de 4 ani in sus, setul este destinat sa inspire creativitate si joaca independenta bazata pe scenarii din viata reala. • Incluse in setul LEGO® City Masina de reparat drumuri (60284) sunt un incarcator frontal cu cupa de basculare, o roaba, conuri de semnalizare rutiera, semn de lucrari rutiere si o lopata, plus o minifigurina muncitor si un sobolan. • Copiii pot inchide drumuri cu semnele de circulatie si conurile de trafic, pot umple si apleca cupa incarcatorului si sa creeze scenarii amuzante cu minifigurina muncitor si sobolanul.

Cu seturile LEGO City 4+ copiii si adultii descopera bucuria de a construi si de a se juca impreuna. Cu piese fundamentale si instructiuni simple de asamblare, seturile ii ajuta pe copii sa dezvolte abilitati esentiale pas cu pas. • Construit, camionul masoara 8 cm inaltime, 8 cm lungine si 6 cm latime.

În accesoriile setului se gaseste o casca de siguranta pentru minifigurina muncitor. • Include un ghid de constructie simplu 4+ si Instructions PLUS – ghidul interactiv digital ce face parte din aplicatia gratuita LEGO® Building Instructions pentru dispozitivele smart.

Ghidul interactiv ii ajuta pe copii sa devina maestri in construit LEGO.

Pentru: Copii.

Varsta: 4 ani +.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.