OFERTA PRODUSE

Lego Disney Princess - Rapunzel'S Tower 43187



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Disney Princess

Cod produs: 551474

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Exploreaza Turnul Printesei Disney Rapunzel si descopera secretele din interior! Vezi privelistea de pe balcon cu Pascal, apoi ajut-o pe Rapunzel sa isi termine pictura in camera sa pentru petrecerea timpului liber.

Mergi la pestera de la baza turnului si vezi ce se afla in spatele usii secrete. Apoi da-te in leagan, relaxeaza-te langa foc sau viziteaza taverna Ratusca primitoare cu Flynn Rider. Dupa o zi plina, mergi la culcare si odihneste-te pentru ziua de maine! Pe micii fani ai printesei Disney ii asteapta escapade palpitante in acest set incantator set Turnul lui Rapunzel LEGO® ǀ Disney (43187). Setul fermecator include un turn cu o pestera si o camera secreta, plus elemente suplimentare de initiere in joaca prin 2 constructii mai mici.

Constructie atragatoare, creativa si distractiva Turnul detaliat are 4 incaperi diferite de explorat, o camera pentru timpul liber, un dormitor, o camera de zi confortabila si o pestera in partea de jos cu o usa secreta. Exista de asemenea 2 constructii mai mici - un leagan facut din parul lui Rapunzel si taverna Ratusca primitoare, completata cu taburet si pian, pentru a incuraja joaca creativa nesfarsita, fara restrictii.

Aventuri distractive jucate pe roluri cu personaje indragite Copiii pot incepe joaca imediat cu acest set minunat care include 2 figurine minipapusi, Rapunzel si Flynn Disney, plus o figurina LEGO cameleonul Pascal de la Disney.

Setul descatuseaza imaginatia copiilor cu diferite elemente de incepere a jocului, astfel incat copiii pot juca pe roluri scenele lor preferate din filmul O poveste incalcita sau isi pot crea propriile scene.

Pentru: Copii.

Varsta: 6 ani +.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:

-9%

Pret initial: 37.9 Lei


Pret redus: 34.11 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.