OFERTA PRODUSE

Lego City - Transportul Elicopterului de Politie 60244



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO City

Cod produs: 551510

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Copiii vor adora acest set de actiune distractiv care include personaje familiare TV LEGO City si vehicule bestiale, inclusiv un elicopter cu coarda care zboara.

Un set de construit fantastic pentru copiii carora le plac jucariile de actiune, acest set LEGO City Transport cu elicopter de politie (60244) include un elicopter cu coarda care zboara cu adevarat.

Tinerii luptatori impotriva crimei se vor distra din plin ajutand pe politista Rooky Partnur in incercarea sa de a-l aduce pe infamul criminal Frankie Lupelli inapoi in spatele gratiilor. Acest set captivant include si un camion tranportor pentru elicopterul politiei si motocicleta, o celula de politie mobila si ATV-ul infractorilor.

Set de joaca cu politie pentru copii

Aceasta jucarie de politie vine cu un ghid de constructie usor de urmat si Instructions PLUS – un ghid de constructie interactiv cu instrumente de vizualizare zoom si rotire care ajuta pe tinerii constructori LEGO sa devina maestri constructori. Instructions Plus este inclus in aplicatia gratuita LEGO Life pentru smartphone-uri si tablete.

Lumea captivanta a politiei LEGO City

Seturile de politie LEGO City ofera o experienta placuta de constructie si joaca. Vehiculele realiste, cladirile detaliate si personajele distractive simuleaza joaca pe roluri imaginativa, deschisa pentru copii de toate varstele. • Arata distractia LEGO City tinerilor fani ai actiunii cu acest set de politie cu mai multe vehicule, care include un elicopter cu coarda, un camion transportor si altele Distractia incepe cand copiii deschid cutia.

• Aceasta jucarie de politie include un camion transportor, un elicopter cu coarda, motocicleta si ATV. Adauga personajele TV LEGO incluse Rooky Partnur si Frankie Lupelli, minifigurine de politist si infractor pentru o joaca plina de actiune.

• Copiii pot lansa in aer elicopterul cu coarda, nou din ianuarie 2020. Camionul transportor are o cabina detaliata a soferului, o celula de inchisoare mobila, calculator si bariere pentru drum – o incantare pentru fanii politiei LEGO City.

• Acest set de construit plin de actiune LEGO City Transport cu elicopter de politie (60244) este un cadou excelent pentru copii de la 5 ani in sus. Este de asemenea fantastic pentru copiii carora le plac camioanele, elicopterele, motocicletele si jucariile de actiune.

• Cand este construit, camionul transportor al elicopterului si remorca masoara peste 9 cm in inaltime, 39 cm in lungime si 6 cm in latime, iar elicopterul cu coarda masoara peste 6 cm in inaltime, 19 cm in lungime si 12 cm in latime.

• Nu e nevoie de baterii – acest set de joaca este propulsat de copii mici cu imaginatie mare, astfel ca joaca poate incepe imediat!

• Gasesti instructiuni pentru acest set de construit in cutie. Sau poti merge online si descarca Instructions PLUS – disponibil ca parte a aplicatiei gratuite LEGO Life. Poti face zoom, roti si vizualiza modelul pentru a aduce la viata procesul de constructie.

• Seturile de politie LEGO City ajuta copiii sa isi dezvolte abilitatile fizice si increderea in sine cladiri detaliate, vehicule realiste si personaje distractive care inspira joaca creativa deschisa.

• Caramizile LEGO sunt proiectate la cele mai inalte standarde din domeniu astfel ca jucariile de construit LEGO City sunt consecvente, compatibile si se imbina si se desfac cu usurinta de fiecare data.

• La Grupul LEGO, testam amanuntit seturile de joaca LEGO City pentru a asigura ca fiecare dintre aceste jucarii unice indeplineste cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate.

Pentru: Copii.

Varsta: 5 ani +.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.