OFERTA PRODUSE

Lego Technic - Dragster 42103



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Technic

Cod produs: 551537

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Ofera micului tau sofer de curse o provocare distractiva cu aceasta jucarie LEGO Technic Dragster cu actiune cu arc, care se reconstruieste intr-un Hot Rod. Ofera micului tau sofer de curse o provocare distractiva cu acest LEGO Technic (42103) Dragster.

O sa fie incantati sa invete cum sa isi asambleze propriul set de model Dragster. Odata construit, distractia continua. Instalati mini semafoarele, apoi trageti inapoi jucaria si dati-i drumul sa goneasca printre ele. Cadouri LEGO pline de actiune Copiii vor adora culorile indraznete ale acestei masini. Vedeti cum ies flacari din esapament, exact ca la un dragster adevarat!

Cu acest set 2 in 1, copiii isi pot dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor, reconstruind jucaria de curse dragster intr-un fantastic Hot Rod cu arc. Care este favorita lor? Dragsterul care se ridica pe rotile din spate sau Hot Rod-ul super cool? invata si joaca-te cu aceasta jucarie inginereasca Universul LEGO Technic ofera jucarii de construit avansate pentru tinerii fani LEGO care sunt gata pentru urmatoarea provocare de construit.

Sunt incluse instructiuni tiparite. Sau, pentru a descoperi o noua modalitate distractiva de a construi masina model dragster, vezi Instructions PLUS digitale din aplicatia gratuita LEGO Life. Cu instrumente de zoom si rotire, aceasta aplicatie ajuta copiii sa construiasca independent. • Este intotdeauna zi de curse cu acest Dragster 2 in 1 care se reconstruieste intr-un Hot Rod.

Aceasta masina de jucarie pull-back este foarte usor de declansat pentru copii – iata ce repede goneste! • Copiii pot invata cum functioneaza un dragster. Apoi blocheaza bara de wheelie pentru a executa figuri cu ridicare pe rotile din spate – sau ramai pe sol pentru a incerca sa dobori recordul de viteza. Utilizeaza accesoriul semafor de jucarie pentru a incepe joaca. • Trage inapoi si elibereaza. Este chiar atat de simplu! Chiar si cei mai tineri piloti de curse vor putea recrea emotiile si viteza din ziua cursei. Gata pentru o noua provocare? Copiii pot reconstrui Dragsterul intr-un LEGO Hot Rod pull-back. • Cauti jucarii distractive pentru varste de la 7 ani in sus?

Acest set LEGO Technic (42103) este foarte buna idee de cadou pentru fanii LEGO, iubitorii de masini de curse de jucarie si pentru oricine este tentat de o provocare de construit. • Cand este construit, LEGO Dragster masoara peste 32cm in lungime, 12cm in inaltime si 10cm in latime, facandu-l jucaria de marimea ideala pentru joaca de-a cursele de masini. • Are viteza, dar in mod surprinzator acest sent nu are nevoie de baterii. Toata puterea vine de la motorul pull-back, asa ca joaca poate incepe imediat. • Fiecare set LEGO vine cu instructiuni tiparite.

Acest set vine si cu Instructions PLUS digitale, disponibile in aplicatia gratuita LEGO Life pentru smartphone-uri si tablete. • Seturile LEGO Technic au miscari si mecanisme realiste, familiarizand tinerii constructori LEGO cu universul ingineriei intr-un mod abordabil si realist. • Proiectate la cele mai inalte standarde industriale, seturile de modele din plastic LEGO Technic sunt consecvente; se conecteaza cu usurinta de fiecare data. • Piesele LEGO Technic sunt testate amanuntit pentru a asigura ca fiecare set de construit indeplineste cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate.

Pentru: Copii.

Varsta: 7 ani +.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.