Producator: Biofficina Toscana
Sectiune: Produse Cosmetice
Categorie: Ingrijirea parului
Subcategorie: Balsamuri
Cod produs: 553708
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Balsam de par fara clatire cu kiwi, 100ml Biofficina Toscana Balsam de par leave-in (fara clatire) cu extracte din fructe bogate in zahar, alfa-hidroxi acizi (AHA - acizi din fructe) si vitamina C: kiwi bio din Toscana, caise, lamaie si ananas.
Contine un mix de fructe cu proprietati antioxidante, hidratante si protectoare pentru par, extract de in si cheratina vegetala cu proprietati nutritive care intaresc si conditioneaza parul.
Descalceste eficient parul, il aranjeaza, disciplineaza parul cu tendinte de electrizare, catifeleaza si il lasa placut parfumat. Produs VEGAN. Balsam leave-in ideal pentru - par normal - par uscat - par vopsit - par cret, ondulat. Balsam leave-in CG ideal si pentru metoda Curly Girl. Ingrediente naturale: extracte de kiwi bio, ananas, caise, lamaie, in, "cheratina vegetala" (proteine si aminoacizi)
Mod de utilizare: se aplica o mica cantitate pe parul umed proaspat spalat. Nu se clateste. Se poate folosi si in sinergie cu un alt balsam de par Biofficina Toscana.
Ingrediente INCI: Aqua [Water], Glycerin, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Behenamidopropyl dimethylamine, Actinidia deliciosa fruit extract*, Ananas sativus (Pineapple) fruit extract, Prunus armeniaca (Apricot) fruit extract*, Citrus limon (Lemon) peel extract*, Linum usitatissimum (Linseed) seed extract*, Soy amino acids, Wheat amino acids, Arginine HCl, Serine, Threonine, Parfum [Fragrance], Benzyl alcohol, Lactic acid, Tocopherol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Benzyl salicylate, Limonene, Alphaisomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Linalool. * ingredient bio
Tip par: Normal.
Beneficiu: Hidratare.
Cantitate: 100 ml.
Pentru: Femei.
Brand: Biofficina Toscana
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.