OFERTA PRODUSE

Parentalitatea - Leticia Solis-Ponton, editura Trei


-19%

Pret initial: 32 Lei


Pret redus: 25.6 Lei


parentalitatea-leticia-solis-ponton-editura-trei-1.jpg

Producator: Trei

Sectiune: Carti

Categorie: Stiinte Umaniste

Subcategorie: Psihologie, psihanaliza, logica

Cod produs: 55947

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Parentalitatea - Leticia Solis-Ponton, editura Trei: Ce inseamna din punct de vedere psihologic sa devii parinte? Mai mult, cum e sa fii parinte in secolul XXI, purtand cu tine mostenirea generatiilor anterioare, adaptand-o si transformand-o, astfel incat copiii tai sa se poata dezvolta intr-un mediu favorabil? Proiectarea in propriii copii si trasarea viitorului acestora, grija excesiva pentru ei, fac treptat loc sustinerii si crearii unui spatiu psihologicin care este incurajata autonomia. Parentalitatea implica mult mai mult decat a fi genitor, ne spun, sub diferite forme, coautorii acestei lucrari, a caror munca a fost inspirata de gandirea lui Serge Lebovici. Pornind de la o discutie dintre acesta si Leticia Solis-Ponton, redata in primul capitol, cartea pledeaza pentru constientizarea si asumarea de catre parinti a propriilor resurse psihice, atat in contextul consultatiei terapeutice, cat si al vietii de zi cu zi, cu provocarile sale: adoptie,migratie, saracie, maternitate inadolescenta, parentalitate in a doua jumatate a vietii, copii bolnavi sau dificili si nu numai. Este o lectura necesara pentru specialisti, utila si bine-venita pentru publicul larg, capabila sa deschida noi perspective asupra relatiilor de filiatie.
 
    Leticia Solis-Ponton este psiholog si psihanalist mexican, cu o vasta experienta in dezvoltarea copilului, initiatoarea unor stranse legaturi franco-sud americane in acest domeniu.

Caracteristici: An aparitie - 2017; Colectie - Psihologie si psihoterapie; Format - 210x150; Nr. pagini - 482; Editie - Necartonata;

ISBN: 9786067196283

Editura: Trei

Autor: Leticia Solis-Ponton

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Stiinte Umaniste care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.