Producator: Aprolis
Sectiune: Produse Naturiste
Categorie: Suplimente
Subcategorie: Suplimente lichide
Cod produs: 564621
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
EXTRACT A-V DE PROPOLIS, PLANTE SI ULEIURI ESENTIALE, 30ML APROLIS Bioflavonoide 66,5mg / 1ml Fara gluten Supliment alimentar Ingrediente: extract din radacina de echinaceea (Echinacea purpurea L.), glicerina vegetala (solvent), extract de propolis 70% (35% bioflavonoida), ulei esential de ravensara 1,8 cineol (Cinnamomum camphora L), ulei esential de cajeput (Malaleuca cajuputi Powell). Mod de utilizare: adaugati 5-10 picaturi la un pahar cu apa sau infuzie, de 2 - 3 ori pe zi.
Daca preferati, adaugati 5-10 picaturi într-o lingurita cu miere apoi dizolvati în gura sau într-un pahar cu apa. Repetati de 2 - 3 ori pe zi. 66,5 mg Bioflavonoide propolis per 1ml. 1ml = 40 picaturi = 2 pipete pline. *= Când extractul este diluat în apa, un strat subtire de propolis apare la suprafata, deoarece contine extract dens de 70% propolis.
Acest lucru nu înseamna ca produsul nu este în stare perfecta. Daca preferati, luati-l în al doilea mod specificat în modul de utilizare. Continut mg / 1ml* Extract de propolis 700 mg Propolis 133 mg Bioflavonoide 66,5 mg Echinaceea Compusi fenolici 500 mg 25 mcg Ulei esential de ravensara 10 mg Ulei esential de cajeput 5 mg Alcool. 61% volum. Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru o dieta variata si un stil de viata sanatos.
A nu se lasa la îndemâna copiilor. Continut net: 30ml. Sticla cu picurator. Conditii de pastrare: pastrati departe de umiditate, caldura si lumina. A se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj. Numar de înregistrare (Serviciul Public Federal Belgique) PL/AS 1548/6
Cantitate: 30 ml.
Brand: Aprolis
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.