OFERTA PRODUSE

Musli ecologic cu amarant si ciocolata, Rapunzel, 375g



Producator: Rapunzel

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Cereale

Cod produs: 595850

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Musli bio cu ciocolata si amarant fin din Austria. Un mic dejun minunat, rasfatat, cu raze de topire delicat de ciocolata amaruie si nuci crocante. Final rotunjit cu vanilie bourbon.

Amarantul usor pufos convinge prin gustul sau aromat fin si prajit. În combinatie cu faina de ovaz sanatoasa din zonele de cultivare locale, aceasta creatie de musli ofera corpului tau carbohidrati complexi care asigura satietate si proteine valoroase.

Începutul perfect al zilei Indulcire: Zahar integral din trestie bio, zahar din trestie, malt Origine si calitate Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari Produs organic: da Ponderea ingredientelor organice: 100% organic Sigiliul de stat: Sigla organica a UE Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE Corp de control ecologic: DE-ÖKO-006 Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007

Cantitate: 375 g.

Brand: Rapunzel

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:

-9%

Pret initial: 11 Lei


Pret redus: 10 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.