Producator: Biovegan
Sectiune: Produse Naturiste
Categorie: Alimentare
Subcategorie: Alimente diverse
Cod produs: 597061
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Premix bio pentru paine fara gluten ,,Painea vikingilor", 600 g Biovegan Vegan Fara gluten Premix pentru o pâine cu seminte cu 57% seminte si condimente atent selectate. Rezulta o pâine de ca. 930 g
INGREDIENTE: fulgi de ovaz* (fara gluten), seminte de floarea soarelui*, seminte de in întregi*, seminte de in macinate*, seminte de dovleac*, fulgi de mei*, seminte de chia* (Salvia Hispanica), sare, proteina de floarea soarelui*, tarâte de psyllium*, coriandru*, fenicul*, chimen*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE. Contine alergeni: [ovaz] Pentru a prepara pâinea mai aveti nevoie de: 480 ml apa, 6 linguri (60 ml) otet*** (de exemplu, otet de mere), tava pentru pâine (20cm sau 25cm), lingura de lemn. Optional: sâmburi/seminte pentru presarare.
MOD DE PREPARARE: 1. Preîncalziti cuptorul la 190 °C circulatia aerului sau 210 °C cu caldura sus/jos si ungeti bine tava de copt. Aduceti 480 ml de apa la fiert. 2. Puneti amestecul de pâine într-un castron, turnati peste apa clocotita si apoi otetul si amestecati bine cu o lingura de lemn. 3. Dupa un minut, amestecati bine aluatul din nou. 4. Acum puneti aluatul în tava unsa, apasati-l bine, apoi neteziti-l si lasati aluatul sa creasca în tava de copt timp de 30 de minute. 5. Coaceti pâinea timp de 75 de minute cu aer circular sau 85 de minute cu caldura de sus/de jos în cuptorul preîncalzit. 6.
Lasati pâinea sa se raceasca pe un gratar înainte de a o servi. Sfat: ***=Adaugarea de otet serveste doar la conservarea pâinii, aceasta ramâne proaspata mai mult timp! Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce pâinea se coace.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
Brand: Biovegan
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.