Producator: Le pain des fleurs
Sectiune: Produse Naturiste
Categorie: Alimentare
Subcategorie: Gustari & Saratele
Cod produs: 597137
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta cu nuca de cocos . Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal au textura crocanta si sunt adevarate surse de fibre. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Turtele sunt ambalate in doi saculeti transparenti pentru a le pastra prospetimea. Ingrediente: faina de orez* , pudra de nuci de cocos* (15%), zahar alb din trestie** * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica ** ingrediente provenite din comertul bio echitabil
Utilizare: inlocuieste painea si biscuitii la micul dejun, ca desert sau gustare. Se consuma ca atare sau cu produse tartinabile Origine: Agricultura UE/ non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG L e Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat, va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100 fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g .
Cantitate: 150 g.
Brand: Le pain des fleurs
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.