OFERTA PRODUSE

Ienibahar Bio macinat, 40 g Lebensbaum


-9%

Pret initial: 11 Lei


Pret redus: 10 Lei


Producator: Lebensbaum

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Condimente

Cod produs: 598367

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Lebensbaum - Ienibahar bio macinat 40 g Pentru condimentarea sosurilor închise la culoare, compoturilor, carnii tocate si altele Gustul acestui condiment este foarte complex - de piper si de garoafe. In plus, are note de scortisoara si nucsoare. Acest condiment da rafinament sosurilor chutney, ruladelor de carne, cârnasilor, supelor, marinatelor, deserturilor sarate sau biscuitilor de Craciun.

Puteti totodata sa dati supei de dovleac o nota speciala cu acest condiment. Ingrediente: cuisoare englezesti pulbere* *din culturi certificate ecologic. Din culturi certificate ecologic Fara arome artificiale Fara organisme modificate ecologic Controlate prin metode de calitate stricte Prietenos cu mediul Prin comert echitabil(Fairtrade) Continut: 40 g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Producator : Ulrich Walter GmbH, Germania

Cantitate: 40 g.

Brand: Lebensbaum

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:

-9%

Pret initial: 11 Lei


Pret redus: 10 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.