Producator: D'angelo
Sectiune: Produse Naturiste
Categorie: Alimentare
Subcategorie: Paste
Cod produs: 599544
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
RAVIOLI BIO CU BRANZA FONDANTA VEGANA, 250 G D'ANGELO PASTA Paste proaspete din gris de grâu dur fara oua Pentru 2-3 portii Se obtin 450 g de paste gatite Vegetarian Timp de preparare 12-15 minute
INGREDIENTE: aluat: gris din grâu dur *, apa, umplutura (40%): umplutura vegana* (49% apa, grasime de cocos*, amidon din cartofi*, sare de mare, agent de îngrosare: Agar-Agar*), Pesmet* (faina de grâu *, drojdie*), praz*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia *), piper*. *= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE POATE CONTINE URME DE TELINA SI LAPTE. PREPARARE PASTE: Puneti pastele în 2.5 litri de apa usor sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pâna devin "al dente". SUGESTIE DE RETETA: Ravioli cu umplutura vegana si sos cu legume- ciuperci
INGREDIENTE: 250 g Ravioli cu umplutura vegana , 1 lingurita sare de mare, 1/2 ceapa, 4 linguri de apa în care au fiert pastele, busuioc proaspat, 2 linguri de nuci de pin, 200 g de legume radacinoase, 400 g rosii(din conserva), piper, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de oregano, 1 lingurita de hribi uscati,1 lingurita de zahar din sfecla de zahar. PREPARARE: Gatiti pastele conform retetei. Între timp spalati , curatati si taiati legumele in bucati de 0,5 cm, apoi se prajesc în ulei pâna devin aurii.Se adauga pasta de rosii si se mesteca usor.
Stingeti cu apa de gatit. Adaugati rosiile, zaharul, sarea, ciupercile, piperul, oregano si lasati la foc mic timp de 12 minute. Adaugati pastele gatite în sosul de legume cu ciuperci si amestecati. Decorati cu nuci de pin si busuioc. CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. TERMEN DE VALABILITARE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. PRODUCATOR: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
Cantitate: 250 g.
Brand: D'angelo
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.