OFERTA PRODUSE

Biscuiti Bio cu unt si Miere, Allos, 150g



Producator: Allos

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Dulciuri & Indulcitori

Cod produs: 599914

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Ingredientele organice selectate si prelucrarea delicata asigura o bucurie superioara si completa a biscuitilor. Cu retete traditionale si multa dragoste, produsele de patiserie de calitate superioara sunt create pentru o pauza dulce sau în deplasare. Biscuitul de unt este un clasic. Se coace din boabe întregi si se amesteca cu unt si miere. Ideal pentru distractie între si în miscare.

Timp de peste 30 de ani, Allos ofera produse de patiserie delicioase de cea mai înalta calitate. Indulcire: zahar brut din trestie bio Origine si calitate Tara / Regiunea de origine

Ingrediente principale: diferite tari Produs organic: da Ponderea ingredientelor organice: 100% organic Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-001 Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007

Cantitate: 150 g.

Brand: Allos

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:

-9%

Pret initial: 11 Lei


Pret redus: 10 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.