Producator: BauckHof
Sectiune: Produse Naturiste
Categorie: Alimentare
Subcategorie: Fara gluten
Cod produs: 600206
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Mix de faina pentru prajitura bio cu fructe FARA GLUTEN este produsul nostru pentru bucataria creativa. Cu acest amestec de baza de faina de orez integrala, puteti coace o varietate de prajituri de fructe diferite. Amestecul de aluat de tort cu fructe nu contine gluten în mod natural.
La moara avem grija sa nu se amestece cu ingrediente care contin gluten. Fiecare lot este, desigur, analizat si în laboratorul fara gluten pentru a asigura o calitate controlata fara gluten. Aluatul pentru prajituri cu fructe fara gluten contine întotdeauna doua pachete într-un singur pachet.
O singura punga este suficienta pentru o tigaie cu arc, cu ambele pungi în pachet este suficienta pentru o tava întreaga. La fel ca în cazul tuturor amestecurilor de prajituri Bauckhof, acestea pot fi preparate în mod traditional cu unt si ou, precum si vegane. In moara Bauckhof lucram cu ingrediente 100% organice. Cu produse delicioase de zi cu zi pentru întreaga familie, dorim sa ne asiguram ca cât mai mult sol poate fi cultivat ecologic. Este bun pentru mediu si bun pentru noi toti. Preparare: 5-10 minute, timp de coacere aproximativ 25-45 de minute Ambalaj dublu cu 2 plicuri de 200 g amestec de coacere
Acest produs este controlat fara gluten Origine si calitate Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari Produs organic: da Ponderea ingredientelor organice: 100% organic Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007 Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007 Alte criterii de calitate si etichete: sigla fara gluten a DZG, societatea vegana
Cantitate: 400 g.
Brand: BauckHof
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.