OFERTA PRODUSE

Mancare La Cana Paste Napoli Bio Natur Compagnie



Producator: Natur Compagnie

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Alimente diverse

Cod produs: 607375

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Natur Compagnie - Mancare la cana - Paste Napoli BIO Taitei lati, mici într-un sos de rosii apetisant, asezonat cu oregano, rozmarin si putin ulei de masline. fara drojdie fara ulei de palmier vegan vegetarian

Denumire comerciala: Taitei în sos de rosii Ingrediente: Paste fainoase* (59%) (gris de grâu dur*), rosii pulbere* (15%), zahar din trestie *, amidon de porumb*, sare de mare, sirop de glucoza de porumb *, ceapa*, agent de îngrosare faina de roscove, ulei de masline*, usturoi*, pastârnac*, Oregano*, rozmarin*, piper*, patrunjel*, sfecla rosie*, frunze de dafin*. Poate sa contina urme de oua, lapte, telina, mustar , soia. Agricultura UE/non-UE Continut: 59g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.

Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.

Brand: Natur Compagnie

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:

-9%

Pret initial: 11 Lei


Pret redus: 10 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.