OFERTA PRODUSE

Lego Star Wars - Boost Droid Commander 8 + 75253



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Star Wars

Cod produs: 619661

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Introduceți-vă fanului Războiul Stelelor o bogată galaxie de cărămidă LEGO de droidi adorabili, misiuni interesante și distracție de codare pentru copii cu setul LEGO Star Wars BOOST Droid Commander.

Această jucărie robot interactiv îi pune copilul la comanda a 3 droidi LEGO Star Wars controlați de aplicație: R2-D2, un droid Gonk și un droid-șoarece, fiecare cu propriile personalități și abilități. Folosind aplicația gratuită LEGO BOOST Star Wars, tânărul tău comandant construiește droizii, inserează Move Hub controlat prin Bluetooth în cel care va rezolva fiecare misiune și o aduce la viață folosind mediul intuitiv de codare drag-and-drop (vizitați LEGO .com/devicecheck pentru o listă de dispozitive compatibile). Apoi, copilul tău construiește instrumente, arme, ținte, obstacole și multe altele, pe măsură ce avansează prin peste 40 de misiuni interesante – le va plăcea! Acest set este un cadou grozav de ziua de nastere sau de Craciun sau doar un cadou pentru orice ocazie. De asemenea, îi ajută pe tineri să-și dezvolte gândirea critică și abilitățile creative de rezolvare a problemelor, îi introduce în inginerie de bază și robotică și, la fel de important, îi permite să se joace într-o galaxie bogată și expansivă, plină de icoane de neuitat precum Luke Skywalker, X-wings, Steaua Morții și multe altele. LEGO 75253 Droid Commander este unul dintre numeroasele seturi ale temei LEGO Star Wars.

Caracteristici Copiii vor învăța să codifice și să dezvolte abilități creative de rezolvare a problemelor în timp ce se joacă cu această jucărie interactivă STEM, cu 3 roboti LEGO Star Wars construibili și peste 40 de misiuni interactive. Această jucărie tehnologică distractivă LEGO Star Wars pentru copii include un senzor de culoare și distanță, motor interactiv, Move Hub și 1.177 de piese – suficiente pentru a construi toate cele 3 figurine LEGO adorabile R2-D2, Gonk Droid și Mouse Droid. Vă rugăm să rețineți că un singur robot poate fi adus la viață odată folosind Move Hub-ul inclus controlat prin Bluetooth. Elementele de recuzită care se pot construi includ amplificatoare de rachetă, o catapultă, un împușcător de prăjituri, o țintă, decodor de culori, obstacole și multe altele. Copiilor cu vârsta de peste 8 ani le va plăcea să construiască jucăriile robot folosind aplicația gratuită LEGO BOOST Star Wars, atașând instrumentele și armele și aducându-le la viață pentru a rezolva misiuni distractive și provocatoare cu mediul de codare ușor de utilizat.

Vizitați LEGO.com/devicecheck pentru o listă de dispozitive compatibile. Această idee grozavă de Crăciun, ziua de naștere sau cadou pentru orice ocazie prezintă personaje, locații, sunete și muzică de neuitat din episoadele I-VI din saga de film Star Wars, cu care copiii și adulții le vor plăcea să interacționeze. Caramida LEGO R2-D2 măsoară peste 20 cm înălțime, 10 cm lungime și 14 cm lățime. LEGO Gonk Droid măsoară peste 7 inchi (18 cm) înălțime, 6 inchi (16 cm) lungime și 3 inchi (9 cm) lățime. LEGO Mouse Droid măsoară peste 5 inchi (14 cm) înălțime, 6 inchi (17 cm) lungime și 3 inchi (9 cm) lățime.

Aplicația gratuită LEGO BOOST Star Wars Droid Commander este disponibilă pentru anumite dispozitive inteligente iOS, Android și Fire. Cereți permisiunea părinților înainte de a intra online. Include caramida usoara LEGO. LEGO 75253 Droid Commander a fost lansat în anul 2019. Setul conține 1177 de piese. Setul vine fără minifigurine și 1 instrucțiune. Setul este potrivit pentru copii de la 8 ani.

Pentru: Copii.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.