OFERTA PRODUSE

Lego Movie - Nava stelara Systar a lui Mayhem! 70830



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Movie

Cod produs: 619732

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Explorează Turnul Prințesei Disney Rapunzel și descoperă secretele din interior! Vezi priveliștea de pe balcon cu Pascal, apoi ajută-l pe Rapunzel să-și termine pictura în camera ei de hobby. Mergeți la peștera de la baza turnului și vedeți ce se află în spatele ușii secrete. Apoi faceți un leagăn, relaxați-vă lângă foc sau vizitați taverna The Snuggly Duckling cu Flynn Rider.

După o zi plină, mergi în pat și odihnește-te pentru mâine! Oferă-le fanilor prințesei Disney de toate vârstele o experiență de construcție interesantă și plină de satisfacții cu acest set LEGO Disney Turnul lui Rapunzel (43187), cu personajele Disney încâlcite, care reprezintă un cadou distractiv de Crăciun Inspiră constructorii cu un turn colorat și detaliat cu mai multe camere, 2 modele mai mici, figurine de mini-păpuși Disney Rapunzel și Flynn Rider, plus alte obiecte pentru a încuraja imaginația și jocul creativ Frumoasa jucărie pentru construirea unui turn și personajele drăguțe sunt grozave pentru ca copiii să se joace pentru a-și extinde abilitățile creative. Copiii pot construi turnul și clădirile mici, apoi pot juca scene de film sau pot imagina povești noi Fanii Disney’s Tangled vor adora acest set cu toate detaliile sale jucăușe și accesoriile inteligente.

Construcțiile foarte mici și inițiatorii de povești distractive fac din acesta cadoul perfect de ziua de naștere pentru copiii cu vârsta de 6 ani în sus Un turn cu 4 niveluri plin de detalii. Cu turnul care măsoară peste 17,5 inchi (44 cm) înălțime, 4 inchi (11 cm) lățime și 3 inchi (8 cm) adâncime, acest set extins de construcție este conceput pentru a fi construit și jucat din nou și din nou. Puterea imaginației într-o cutie. Include mini-păpuși foarte recunoscute și figuri LEGO concepute pentru ca copiii să se joace în nenumărate moduri, fără a fi nevoie de baterii.

Deschide cutia și jocul începe cu construirea Ușurința de construcție sporește încrederea tinerilor. Instrucțiuni clare, bazate pe imagini, îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile de construcție și de joacă în timp ce creează un turn pentru Rapunzel, Flynn și Cameleonul Pascal de la Disney. Cufundați copiii în entuziasmul și magia Disney’s Tangled cu acest set LEGO Disney. Acest set grozav le permite copiilor să construiască Turnul lui Rapunzel și să joace aventuri distractive cu îndrăzneața Prințesă Disney și prietenii ei!

Pentru: Copii.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.