OFERTA PRODUSE

Lego Creator - Coliba din pustiuri 31098



Producator: Lego

Sectiune: Jucarii, Copii & Bebe

Categorie: LEGO

Subcategorie: LEGO Creator

Cod produs: 619836

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Îndreptați-vă spre sălbăticia de acolo cu setul de joacă LEGO Creator 3 în 1 31098 Outback Cabin. Copiii își pot juca propriile aventuri în teritoriu cu acest model distractiv, cu o cabană din busteni cu o terasă pe malul apei, caiac și foc de tabără, plus figurine de vultur și lup din cărămidă.

Deschideți cabina pentru a avea acces la interior, cu ceas de perete, radio și un dormitor confortabil la mansardă. Cu seturile LEGO Creator 3 în 1, copiii beneficiază de 3 experiențe diferite de construcție și joacă. Construiește cabana Outback și apoi reconstruiește-o într-un punct de observare a păsărilor cu o ascunzătoare secretă sau o barcă de canal cu o bucătărie bine echipată. Include 2 minifigurine, gata de aventură. Bucurați-vă de 3 oportunități de construcție cu acest set LEGO Creator 3 în 1. Construiește cabana Outback și apoi reconstruiește pentru a crea un punct de observare a păsărilor cu o ascunzătoare secretă sau o barcă de canal cu o bucătărie bine echipată.

Outback Cabin are o cabină de jucării cu o terasă pe malul apei, plus un caiac și un foc de tabără. Interiorul cabinei are un ceas de perete, radio și un dormitor confortabil la mansardă. Include 2 minifigurine, pregătite pentru aventurile din exterior, plus figurine de animale de vultur și lup din cărămidă. Încearcă un loc de pescuit de pe terasa de pe malul apei a cabanei din bușteni, plimbă-te cu caiacul și fripește pui pe foc de tabără, dar ai grijă la lupul și vulturul înfometați! Continuați aventurile LEGO în aer liber cu acest set 3 în 1.

Reconstruiți cabana Outback pentru a crea un punct de observare a păsărilor sau o barcă de canal. Cabana Outback măsoară peste 11 cm înălțime, 14 cm lățime și 8 cm adâncime. Punctul de observare a păsărilor măsoară peste 13 cm înălțime, 9 cm lățime și 8 cm adâncime. Barca cu canale măsoară peste 9 cm înălțime, 18 cm lungime și 8 cm lățime.

Pentru: Copii.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.