OFERTA PRODUSE

Set trei origini cafea de specialitate: Ethiopia Sidama, Columbia Nestor Lasso, Costa Rica-La Abeja, 3 pg x 150 gr



Producator: Nais

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Cafea & Cacao

Cod produs: 632820

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Set trei origini cafea de specialitate proaspat prajita: Ethiopia Sidama, Columbia Nestor Lasso, Costa Rica-La Abeja, 3 pg x 150 gr




#1 Ethiopia Sidama
Cafea de specialitate proaspat prajita, Ethiopia Sidama, boabe, 150 gr

Cafea de specialitate Sidama tip A Q2 (83+)

Regiune: Sidama

Ferma: Nibret Alamu

Specie: arabica

Soi: Heirloom

Altitudine: 1850

Perioadă de recoltare: noiembrie – ianuarie

Procesare: spălare

Uscare: paturi africane

Profil senzorial: ușoare note de alună, ciocolată și citrice

Nivelul de prajire: medie

Măcinare: boabe

Profil senzorial

Gust dulce: 6

Aciditate: 6

Savoare: 6

Variabilitate: Normală (10 – 20%)

Tipul de preparare recomandată: Ibrik, Espresso, Filtru, Pour Over

Potrivit pentru: Chemex, AeroPress, French Press, Syphon, Espressor de cafea automat




#2 Columbia Nestor Lasso
Cafea de specialitate proaspat prajita, Columbia Nestor Lasso, boabe, 150 gr

Columbia Nestor Lasso

Regiune: Huila, Columbia

Ferma: El Diviso

Specie: arabica

Soi: Pink bourbon, Excelso

Altitudine: 1750

Perioadă de recoltare: mai – iulie

Procesare: naturală

Uscare: paturi africane

Profil senzorial: struguri, prune, afine, malț ( whisky)

Nivelul de prăjire: medie

Măcinare: boabe

Profil senzorial

Gust dulce: 6

Aciditate: 6

Savoare: 7

Variabilitate: Ridicată (>20%)

Tipul de preparare recomandată: Ibrik, Espresso, Filtru, Pour Over

Potrivit pentru: Chemex, AeroPress, French Press, Syphon, Espressor de cafea automat




#3 Costa Rica-La Abeja
Cafea de specialitate proaspat prajita, Costa Rica, boabe, 150 gr

Costa Rica - La Abeja

Regiune: Naranjo

Ferma: La Abeja

Specie: arabica

Soi: Red caturra, Obata

Altitudine: 1400- 1500

Perioadă de recoltare: decembrie - februarie

Procesare: spălare

Uscare: uscător mecanic

Profil senzorial: nuci, pâine prăjită, ciocolată cu lapte

Nivelul de prăjire: medie

Măcinare: boabe

Profil senzorial

Gust dulce: 6

Aciditate: 6

Savoare: 6

Variabilitate: Ridicată (>20%)

Tipul de preparare recomandată: Ibrik, Espresso, Filtru, Pour Over

Potrivit pentru: Chemex, AeroPress, French Press, Syphon, Espressor de cafea automat




Cantitate: 450 gr.

Particularitati: Cafea de specialitate proaspat rasnita.

Brand: Nais

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.