OFERTA PRODUSE

Cos de gunoi Maxdeco - 10 l incorporabil in dulap de bucatarieProducator: Maxdeco

Sectiune: Home & Deco

Categorie: Organizare si depozitare

Subcategorie: Cosuri de gunoi

Cod produs: 64533

Id oferta: -

Disponibilitate: Indisponibil

Timp de livrare: Indisponibil

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Descrierea produsului:

Cosul de gunoi se monteaza in interiorul corpului de bucatarie cu dimensiuni de minim 370 mm latime si 560 mm inaltime, pentru o functionate optima, pe usa, si este prevazut cu un mecanism care faciliteaza ridicarea capacului acestuia atunci cand usa corpului este deschisa.
Acest tip de cos de gunoi nu necesita balamale pentru a fi montat. Se monteaza pe suporti speciali, inclusi in pachet, pe laterala corpului iar pe usa un alt suport va face extractia cosului din dulap la deschiderea acesteia. Greutatea cosului si a continutului nu vor apasa pe usa implicit pe balamalele acesteia. Greutatea este preluata de suportii cosului si transmisa lateralei. Are in set: suporti speciali de montare, sablon de pozitionare a suportilor precum si holsuruburile necesare montarii. Tot ce aveti nevoie este o surubelnita in cruce si 15 minute pentru a-l monta.

Cosul de gunoi este reversibil, adica se poate monta atat pe laterala dreapta cat si pe laterala stanga a corpului de mobilier.

Material: metal

Brand: Maxdeco

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Organizare si depozitare care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.