Producator: Litera
Sectiune: Carti
Categorie: Gastronomie
Subcategorie: Bucatarie
Cod produs: 46424
Id oferta: -
Disponibilitate: Indisponibil
Timp de livrare: Indisponibil
Secretele bucatariei : Carne alba, editura Litera: Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip.
Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii – va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine sau romanesti potrivite fiecarei retete.
Caracteristici: An aparitie - 2010; Nr. pagini - 144;
ISBN: 9789736759611
Editura: Litera
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.