OFERTA PRODUSE

Carti online editura Solaris la preturi promotionale


solaris.jpg

Editura Solaris Print este infiintata in Romania si publica in principal carti cu subiecte science fiction. Printre autorii care publica astfel de carti prin intermediul editurii Solaris Print se numara Emil Strainu, Tim R. Swartz, Olimpian Ungherea, Dumitru Draghicescu, Commander X, F. de P. Castells.

Designul cartilor este in general unul straniu care introduce cititorul mai usor in lectura ce urmeaza a fi expusa. Commander X, Tim R. Swartz si Diane Tessman descriu in cartea "2012 si sosirea planetei X" ideea ca multi oameni isi doresc ca sfarsitul lumii sa soseasca pentru a ii vedea chinuiti pe cei pe care ei ii considera pacatosi, nedemni si necredinciosi, altii spera la invierea celor dragi trecuti in nefiinta, in timp ce alta categorie de oameni nu isi poate imagina faptul ca viata ar putea avea continuitate dupa ce astia s-ar stinge din viata.

Dumitru Draghicescu scrie despre rezultatul a 40 de ani studiu si-l expune celor care cauta o credinta care sa poata fi acceptata fara sa se contrazica singura si fara sa o poata contrazice nici altcineva. Cartea "Proiecte ascunse ale guvernului mondial secret" expune prin intermediul lui Tim R. Swartz cele auzite intr-un discurs al presedintelui Barack Obama, discurs in care a cerut sa se dea liber pe piata noilor tehnologii aflat de ani buni in seifuri si ascunse de ochii tuturor.


Cumpara online carti editura Solaris:

2012 Si Sosirea Planetei X - Commander X, Tim R. Swartz, Diane Tessman, editura Solaris: Caracteristici: An aparitie - 2011; Format - 205x145; Nr. pagini - 255; ISBN: 9786068293110

Pret: 24.09 Lei

Timp de livrare:

Maxim 3 zile


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.