OFERTA PRODUSE

Carti online ieftine editura Triumf


triumf.jpg

Editura Triumf editeaza si publica carti de science fiction si istorie am putea spune, avand chiar si o colectie de autor a lui Emil Strainu. Atat titlurile cat si designul copertii sunt realizate intr-un mod care reda povestile stranii din interiorul cartilor. Subiectele sunt in general legate de razboaie, extraterestrii, blesteme si lucruri care se intampla intr-un mod diferit.

Pe langa acestea, Editura Triumf a publicat si carti de bucate, precum "Cartea celor mai bune 419 preparate culinare" scrisa de catre Valeria Radulescu sau carti despre tehnologie, precum "Enciclopedie PC. Absolut totul despre un PC domesti" scrisa de catre Emil Strainu. In cartea "Extraterestrii printre noi. Studii si cercetari nonconventionale, nr.7", Emil Strainu scrie despre avioane telecomandate, razboiul cosmic, ciudatii O.Z.N. si multe altele.

In cartea "Teorii si cercetari nonconventionale, nr.3" se povesteste despre lucruri care nu sunt accesibile cunoasterii generale precum raza mortii sau existenta unei lumi subterane. "Computerizarea universului, a vietii, a mortii, a invierii" este cartea lui Dan Pavelescu in care acesta presupune ca ar exista un computer al universului cu care Dumnezeu a creat big-bangul , viata, moartea si invierea.

Alte publicatii: "Statueta blestemata. Teorii si cercetari nonconventionale nr.2", "2012 - Anul marii pacaleli sau paralela existentiala", "Razboiul ingerilor", "Radarul vaneaza OZN-uri".


Cumpara online carti editura Triumf:

Teoria si practica intrebuintarii politiei civile in operatiunile de pace ale N.U. - Niculae Neagu, editura Triumf: Caracteristici: An aparitie - 2003; Nr. pagini - 384;

Pret: 15.75 Lei

Timp de livrare:

Maxim 3 zile


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.